Om Pejsemanden

Om Pejsemanden

Det var interessen og passionen for brændeovne, der i sin tid lå bag begyndelsen for Pejsemanden. I dag, knap 40 år senere, er det stadig det selv samme, der driver os og vores forretning. Vi er evigt nysgerrige inden for feltet og tilbyder altid de nyeste modeller og den nyeste teknologi til vores kunder, så du kan være sikker på at få det bedste af det bedste, når du handler hos os. Men trods vores innovative adfærd og tilgang er vi stadig bundet af en lang tradition, der byder os at levere rådgivning og service i høj kvalitet.

Vi leverer dine drømme

Lige siden starten har det været vores mål altid at kunne imødekomme vores kunders ønsker og drømme på bedste vis, og vi gør hvert et besøg til en positiv oplevelse. Hos os er kunden altid i centrum, og derfor lægger vi gerne lidt ekstra arbejde i at matche vores kunder med den helt rigtige løsning til deres hjem og have. Så drømmer du om en ny brændeovn til stuen, en elegant pejseindsats til spisestuen, en grill til haven eller noget helt fjerde, kan du være sikker på, at vi altid tager opgaven seriøst og hjælper dig med at finde de helt rigtige produkter.

Udover salg af forskellige pejseløsninger har vi også stor erfaring med servicering af brændeovne, pejseindsatse og skorstene, ligesom vi også kan være behjælpelige med salg og servicering af tilbehør til hjemmets varmeforsyning.

Produkter af højeste kvalitet hos Pejsemanden

At anskaffe sig en ny brændeovn eller en pejs er en investering, og derfor er det ikke kun vigtigt, at du vælger den rigtige. Den skal også være af høj kvalitet. Hos Pejsemanden har vi derfor nøje udvalgt nogle af de bedste produkter på markedet. Produkter, der ikke kun lever op til vores egne høje standarder, men også overholder alle gældende lovkrav i forhold til sikkerhed og miljø.

Kunne du tænke dig at vide mere om Pejsemanden og om, hvad vi kan gøre for dig? Så er du velkommen til at kontakte os på telefon 59 65 12 16 eller info@pejsemanden.dk.