Tilbud
Leder du efter et godt tilbud på pejseløsninger? Eller er det ved at være tid til service, og vil du gerne spare mest mulig? Så er du havnet på det helt rigtige sted. Her har vi samlet alle aktuelle tilbud på alt lige fra produkter til servicering af disse, så sørg endelig for at holde øje med denne side løbende.

Gode Tilbud

SVENDSEN
Brændeovne
dansk kvalitet

Pejsemanden i Høve anbefaler Svendsen 1 med vandtank Skal du skrotte olie og gas, er Svendsen brændeovn med vandtank et godt alternativ. Ovnen varmer luften op, og vandtanken klarer det varme vand i badet og i radiatorerne.
En Svendsen ovn henvender sig til kvalitetsbevidste kunder, der ved, hvad man lægger vægt på i en rigtig brændeovn. Hver detalje har sin mening og er udformet med baggrund i langvarig erfaring, for at skabe den optimale styrke, sikkerhed og et brugsrigtigt design. Med andre ord en primær varmekilde, alsidig, nem i daglig brug, tæt og derved styrbar.
Erfaringen har vist at alle sliddele, som sten, pakninger, glas og røgvenderplader skal være nemme og billige at udskifte. Det skal også helst kunne gøres i hjemmet af brugeren selv. Dette er der her taget hensyn til, de ekstra tykke og slidstærke 30 mm sten kan udskiftes på under 5 minutter. Det samme gælder de keramiske pakninger, som her er anbragt i lågen for at sikre længst mulig levetid og hurtigere udskiftninguden brug af lim og værktøj. Røgvenderpladen som er en ganske almindelig rektangulær skamolplade er udskiftet i et snuptag. Glasset sidder fast med to skinner, er fladt, og dermed billigt at udskifte i forhold til buet glas, hvis uheldet skulle være ude.
Vandtanken yder 3 kW, som kan opvarme 60 m2. En kombination med en combivandvarmer gør, at når der fyres produceres der varmt brugsvand, og i sommerhalvåret bruger combivandvarmeren ren el.
Svendsen 1 med vandtank kan ses i udstillingen hos Pejsemanden i Høve.

Ring til Pejsemanden og få tekniske data på tlf. 59 65 12 16 eller tryk på knappen herunder

Morsø Forno og Forno Gasgrill SOMMERUDSALG
VI MATCHER NETBUTIKKERNEs priser

Morsø Forno Gas er en flot og handy grill, der ikke alene tilbyder de basale grillfunktioner, men også bidrager smukt til udemiljøet med sit sikre og stilrene design.

Forno Gas er fremstillet i antracitgråt aluminium og med ellipseformet grillrist i støbejern.
Morsø Forno Gas forhandles i 3 størrelser:


Piccolo
Grande
Medio

Forno
er til dig der elsker lækker mad og flot design. Med en Morsø Forno kan du hygge dig med at se røgen stige til vejrs, imens du laver sprøde pizzaer og kigger på flammerne. Med det rigtige tilbehør kan du bruge din Forno til grillning og røgning.

HUSK DANKORT OG TRAILER 😉

Brugte Ecoteck pilleovne

Vi har brugte ovne fra Ecoteck på lager. Pilleovnene er fuldt serviceret med gyldig prøvningsattest og 1/2 års garanti. Kontakt Pejsemanden på 59 65 12 16 for et godt tilbud

Kontakt os idag