Outdoor
Planlægger du at bruge sommerens mange aftener ude på terrassen eller i haven? Og leder du efter den perfekte havepejs eller grill, så du kan lune dig på de lidt køligere dage og lave velsmagende mad til hele familien? Kan du nikke genkendende til ovenstående, er du havnet det helt rigtige sted.
Outdoor
Hos Pejsemanden fører vi et stort udvalg af støbejerns- såvel som lerpejse til haven. Derudover har vi også et stort udvalg af griller – både dem til almindeligt brænde og gasgrill. Så uanset hvad du er på udkig efter til haven, kan du finde det hos os.

Skab hygge, varme og lys udenfor med outdoor pejseløsninger

Når kalenderen siger sommer, bliver haven og terrassen et leverum for hele familien. Mens dagen måske går med arbejde, huslige pligter og vedligeholdelse af haven, kan aftenen blive brugt tilbagelænet i havemøblerne med en god portion mad, et godt glas vin og hyggeligt samvær. Vil du have meget mere ud af din have og din terrasse, selv når det bliver køligere, og når solen er gået ned, bør du helt sikkert overveje at anskaffe dig en havepejs.

Hos Pejsemanden fører vi et stort udvalg af kvalitetssikrede havepejse fra eksempelvis det populære mærke, Morsø. Vælg mellem traditionelle udendørs pejse og moderne havepejse, hvis design er præget af rene linjer og minimalistiske detaljer. Så uanset hvad kan du altid finde en udepejs, der matcher din boligs og haves æstetiske udtryk. Og hvor du placerer din havepejs, er helt op til dig. Har du måske en stor terrasse, hvor en havepejs ville være det perfekte blikfang? Eller har du en fin have, hvor en havepejs ville passe perfekt ind i eksempelvis et hyggeligt hjørne? Alt er muligt med de skønne havepejse fra Pejsemanden.

Fuldend udekøkkenet med en lækker gasgrill

I takt med at vores udendørsarealer bliver en forlængelse af vores hjem, er det også blevet mere og mere populært af have et lækkert udekøkken i haven. Her kan dagens måltid tilberedes med højt til himmelen og med havens friske råvarer, og leder du efter den helt perfekte grill eller havepejs til at fuldende dit udekøkken, kan du finde den hos Pejsemanden.


Der er noget helt særligt ved at lave mad over levende ild. Til dig, der foretrækker denne løsning, kan du finde et stort udvalg af blandt andet bålfade, bålsteder og griller, hvor der er god plads til alt lige fra en god bøf til lækre grillede grøntsager fra køkkenhaven. Er du mere til den praktiske gasgril, har vi naturligvis også et velassorteret sortiment af disse. Vælg alt lige fra den helt lille udgave, der er perfekt til altanen, til den store gasgril med stor grilloverflade, som let kan integreres med dit udekøkken. Uanset hvilken du vælger, er du sikker på at få et stilrent design og mad, der smager som en drøm. Leder du efter en mere alsidig havepejs, fører vi også udeovne, der både kan bruges til langtidsstegning og rygning såvel som grill.

Altid et stort udvalg hos Pejsemanden

Forlæng sommeren på terrassen og i haven med lys, varme og masser af hyggelig stemning med en havepejs, og lav de lækreste retter til dig selv, dine venner og familie med en af vores mange griller – mulighederne er mange med de helt rigtige outdoor-løsninger fra Pejsemanden. Vi har havepejse i mange forskellige størrelser, hvorfor du kan finde en havepejs til næsten enhver en have.

Går du og overvejer at anskaffe dig en pejs eller en ny grill til haven, men er du i tvivl om, hvilken du skal vælge? Så kan du altid kontakte Pejsemanden for råd og sparring. Vi hjælper dig gerne med at finde den helt rigtige løsning, så tøv ikke med at ringe til os på telefon 59 65 12 16 eller skriv til os på info@pejsemanden.dk. Du kan også altid tage et kig forbi vores forretning i Høve, hvor vi altid står klar til at tage imod dig.