Pejseindsatse
Ønsker du at skifte den traditionelle brændeovn ud med en nyere og moderne pejseløsning? Og drømmer du om at kunne nyde den levende ild fra en smart og moderne integreret pejseindsats, der matcher din boligindretning? Så er du havnet på den helt rigtige side.
Pejseindsatse
Hos Pejsemanden har vi mange års erfaring inden for pejseløsninger, og vi har specialiseret os i levering af elegante og stilige pejseindsatser fra en lang række af kvalitetsstemplede brands – herunder Morsø og Meteor

Skab hygge og varme med den helt rigtige pejseindsats

Der findes næsten ikke noget mere afslappende og mere hyggeligt end synet af levende ild og den knitrende lyd. Foran pejsen kan familien samles til en hyggelig eftermiddag med spil og leg, mens vinden rusker udenfor, her kan du læne dig tilbage med en god bog og nyde varmen, eller skab den rigtige stemning til en hyggelig brunch. En pejs er med andre ord med til at fuldende ethvert leverum, og med en integreret pejseindsats kan du let komme til at nyde ildens mange gode egenskaber.


Hvor brændeovne og træpilleovne ofte kræver en del gulvplads, er det anderledes med pejseindsatse. Disse kan let integreres i væggen – eksempelvis en 1-sidet pejseindsats eller en af de flotte tunnelpejse, der tillader et elegant kig ind til det tilstødende rum gennem de levende flammer. Hos Pejsemanden har vi stor ekspertise inden for pejseindsatse, og derfor kan vi også hjælpe dig med at finde den pejseindsats, der passer perfekt ind i dit hjem.

Pejseindsats - let at integrere i dit hjem

Skal du ud og vælge en ny pejseløsning til dit hjem, er der mange fordele ved at vælge en pejseindsats. Disse kan let integreres i selv mindre rum, uden at det går ud over pladsen og den øvrige boligindretning. Pejsen kan integreres i enten en eksisterende pejseåbning eller i væggen, og du får alle de samme kvaliteter, som hvis du valgte en almindelig brændeovn. En pejseindsats afgiver den samme mængde varme som en fritstående pejs, og du får maksimal udnyttelse af brændet på grund af de nye og innovative muligheder for styring af luften. Og så er en pejseindsats mindst lige så hyggelig som en almindelig brændeovn. Du får frit udsyn til de smukke flammer, samtidig med at du kan nyde godt af den behagelige varme.


En pejseindsats er ydermere også en meget rengøringsvenlig løsning. Frontglasset holder sig rent længe, og når det er tid til at gøre glasset i din pejseindsats rent, kan du gøre det med helt almindeligt rengøringsmiddel til glas. Derefter kan du igen få den fulde oplevelse, hver gang du tænder op i din pejseindsats.

Kreative muligheder med vores pejseindsatse

Vælger du at gå med en pejseindsats, får du et væld af muligheder for kreative, unikke og moderne indretningsmuligheder. Er du til den traditionelle pejs i en genfortolket udgave, kan du med fordel vælge den klassiske 1-sidede pejseindsats. Leder du efter en måde at åbne op mellem eksempelvis køkken og spisestue, så er en moderne og smart tunnelpejs med kig til flammerne og det tilstødende rum et stensikkert valg.

Vil du have fuldt kig til ilden og samtidig have en moderne og integreret løsning, bør du gå med en 3-sidet pejseindsats. Hos Pejsemanden finder du altid et stort udvalg af forskellige pejseindsatse, så du kan finde den helt rigtige, der matcher din stil. Vælg mellem klassiske indsatse med smukke detaljer, indsatse med rene linjer til det moderne hjem og meget, meget mere.

Stort udvalg af pejseindsatse i høj kvalitet hos Pejsemanden

Leder du efter en ekspert i pejseindsatse, kan du trygt lade Pejsemanden stå for det. Vi kan levere holdbare og flotte pejseindsatse, hvad end de skal bruges til eksisterende eller ineffektive ildsteder, tilbygninger og renoveringer samt ved nybyggeri.

At vælge en pejseløsning fra Pejsemanden er din garanti for at få et altid godt resultat. Vi er blandt andet forhandlere af Morsø pejseindsatse og Meteor pejseindsatse, der udmærker sig både ved deres design, funktionalitet og gode brændværdier. Vi fører altid nogle af de nyeste og mest effektive pejseløsninger, der både kommer din fyringsøkonomi og miljøet til gode. Alt er nemlig udviklet til at leve op til alle gældende lovkrav inden for området.

Er du i tvivl om, hvorvidt en pejseindsats er den rigtige løsning til dit hjem? Eller er du i tvivl om, hvilken du skal vælge? Vi rådgiver dig gerne til den rigtige pejs, så tøv endelig ikke med at tage fat i os på telefon 59 65 12 16 eller info@pejsemanden.dk. Du kan også komme forbi vores forretning i Høve, hvor vi også står klar til at hjælpe.