Træpilleovne
Drømmer du om at kunne læne dig tilbage i sofaen og nyde varmen fra levende flammer? Men vil du samtidig også gerne spare på varmeøkonomien og kunne fyre op med god samvittighed? Så er en træpilleovn den helt rigtige løsning for dig.
Træpilleovne
Hos Pejsemanden har vi arbejdet med træpilleovne i rigtig mange år, og vi tilbyder altid et bredt udvalg af forskellige træpilleovne, tilbehør og træpilleovne med vandtank, så du kan finde lige præcist den ovn, der passer bedst til dig og din bolig.

Med en træpilleovn
får du høj brændværdi og hyggelig stemning

Når der skal skrues op for varmen og den hyggelige stemning i mange danske hjem, sker det ofte ved hjælp af levende ild. Der bliver tændt for fyrfadslys og stearinlys, og de, der har en pejs, fyrer op for brændet og nyder synet og lyden af de knitrende flammer. Ønsker du dog ikke at skulle slæbe på brænde, eller drømmer du om en mere miljøvenlig og økonomisk løsning, bør du helt sikkert tage et kig på Pejsemandens træpilleovne.


Vi har specialiseret os i pillebrændeovne, og hos os finder du altid et stort udvalg af forskellige træpilleovne. Vi fører blandt andet fuldautomatiske træpilleovne samt træpilleovne med den nyeste teknolog i, der sikrer en høj udnyttelsesgrad og naturligvis også en skøn stemning i ethvert hjem. I vores udvalg finder du også træpilleovne i forskellige beklædningsvarianter, herunder fedtsten og sandsten, og så har vi naturligvis også træpilleovne til priser, alle kan være med på.

Hvad er en træpille ovn?

En træpilleovn ligner en helt almindelig brændeovn. Den er udstyret med en glaslåge, hvorigennem du kan se de levende flammer, der spreder hygge og varme i hjemmet, og så er de virkelig nemme at betjene. Den helt store forskel er dog, at du i stedet for at fyre med brænde fyrer med træpiller. Disse giver en mere jævnt fordelt varme, da træpilleovnen automatisk selv kan dosere træpillerne efter behov. Ydermere er træpilleovne kendt for deres høje brændværdi. Det betyder, at du får meget mere ud af dit brænde, og alle de forurenende gasser bliver brændt af, før de forlader din skorsten. Dette gør også træpilleovne til en meget bæredygtig løsning, der reducerer mængden af skadelige partikler, der bliver ledt ud i atmosfæren.


Leder du efter en ovn, der er nem at betjene, er en træpilleovn også det helt rigtige valg. Hver træpilleovn kommer med et smart display og en fjernbetjening, og ved hjælp af kun ganske få tryk på nogle knapper kan du få tændt op i din træpilleovn. Allerede inden for få minutter vil du kunne få glæde af de knitrende flammer. Nogle af vores pilleovne kommer også med en smart app, så du kan styre din træpilleovn ved hjælp af din telefon eller tablet.

Fordelene ved træpiller

Når du vælger en træpilleovn, er du altid garanteret et skønt indeklima. En pilleovn kan nemlig selv gå ind og regulere for lufttilførslen, hvorfor du altid er sikret en optimal afbrænding. Skulle det blive for varmt i rummet, hvor din træpilleovn står, vil den lukke automatisk ned, indtil den registrerer, at der igen er behov for opvarmning. Er du på udkig efter en ovn, der også er let at vedligeholde og rengøre, er en træpilleovn også et rigtig godt valg. Askespanden kan du let som ingenting tømme, når det er ved at være tid, og overfladerne på ovnen samt glasset ind til brændkammeret er nemme at tørre over.


Det gode ved en træpilleovn er også, at du kan få den med en praktisk vandtank. Dette kan du med fordel kombinere med et solvarmeanlæg, og på den måde kan du have adgang til god varme og varmt vand når som helst. Brug eksempelvis vandet i vandtanken til at opvarme luften samt give varmt vand til gulvvarme og radiatorer.