Varde Aura 1

Klassisk brændeovn med et moderne udtryk
Varde Aura 1 er udstyret med låge, topplade, rist, bund og røgstuds i støbejern. Det giver brændeovnen en solid håndværksmæssig kvalitet, der sikrer dig en brændeovn med en lang levetid. Samtidig fornægter det moderne stilrene udtryk sig ikke, hvilket gør Varde Aura 1 brændeovnen til et elegant element i din stue.

Det buede frontglas på Varde Aura brændeovnen sørger for at fordele varmen i hele din stue. En både smart og behagelig detalje. Den skjulte askeskuffe medfører et harmonisk udtryk og sørger for, at asken ikke støver i dit hjem.

En praktisk brændeovn i hverdagen
Med et rum til opbevaring direkte under brandkammeret har du altid dit brænde ved hånden, når du skal bruge det. Varde Aura 1 brændeovnen er desuden let at fyre op i og nem at rengøre, da brandkammeret er placeret i en god arbejdshøjde, og så er luftreguleringen tilmed nem at styre. Det sikrer dig en effektiv udnyttelse af dit brænde og giver både en mere økonomisk og miljørigtig varme. Af samme grund er Varde Aura 1 brændeovnen placeret i energiklasse A+.